Tajna bogova u službi vašeg tijela

Čak i bogovi ponekad trebaju pomoć, tako su se u antičkoj Grčkoj kod zdravstvenih problema savjetovali s Panom, koji je u pradavno doba otkrio da naizgled posve običan cvijet božura u sebi sadrži pravu riznicu čarolija ljepote. Tako je cvijet latinskog imena Paeonia postao čudesno rješenje za svakojake probleme i nepravilnosti koje se javljaju na koži brojnih božica grčkoga Olimpa. Zahvaljujući božuru, božice su bile mlade, njihova koža bila je podatna i svilenkasto glatka.

Legende o prirodnoj moći božura uskoro su počele kružiti i među ljudima. Upravo je po njoj čovječanstvo dobilo izvor mladosti – potpuno prirodan, siguran i dobar, zato izvanredno djelotvoran način očuvanja plamena života u tijelu. Nekoliko tisućljeća kasnije, božur je opet u središtu pozornosti, jer je kao nadahnuće i simbol postao jezgrom uspjeha marke PEVONIA BOTANICA.

PEVONIA BOTANICA je prvi izbor najprestižnijih SPA i wellness centara u čitavom svijetu i jedna od najcjenjenijih linija kozmetike za uporabu kod kuće. Marka nudi izvanredno širok izbor više od 250 različitih, prirodom natopljenih proizvoda i vrsta tretmana , koji svaki na svoj način rješavaju sve poznate probleme s kožom. Tajna uspjeha linija temelji na dosljednoj kombinaciji najsuvremenijih otkrića znanosti i najplemenitijih prirodnih supstanci.

pevonia