MYOXY-CAVIAR, PHYTOPEDIC

: NJEGUJE. POBOLJŠAVA IZGLED. POMLAĐUJE.

Osvježenje ruku i stopala

RASKOŠNI TRETMAN RUKU KAVIJAROM
Youth-Renew Caviar Hand Treatment

Raskošni tretman kavijarom sadrži bogate sastojke protiv starenja koji pomlađuju vaše ruke. Prirodni enzimi pobrinut će se da ruke opet zasjaje, piling s jojobinim zrncima nježno će otkloniti posljedice nečistoće. Profesionalni tretman zaključujemo nanosom bogate kreme s kavijarom. Ruke su nakon tretmana izvanredno glatke, navlažene i mladenačke.

TRETMAN POSVJETLJAVANJA RUKU
Lightening Hand Treatment

Profesionalni tretman za zaštitu ruku od prijevremenog starenja, grube teksture i pojave pigmentiranih mrlja. Nježni piling odstranjuje odumrle stanice i posljedice nečistoća, slijedi nanos posebne maske za posvjetljivanje, tretman završava raskošnom kremom od kavijara. Vaše će ruke opet biti blistave, glatke i mladenačke.

REVITALIZIRAJUĆI TRETMAN RUKU
Regenerating Hand Treatment

Ruke su vrlo izložene vanjskim utjecajima, a i sunce tome doprinosi, zato se brzo isušuju. Revitalizirajući tretman uključuje nanos vitaminskog ulja i maske od lavande koja se najprije ugrije da omogući apsorpciju sastojaka protiv starenja, a zatim se ohladi i kožu osvježava. Vaše će ruke biti svilenkasto glatke i dubinski navlažene.

TRETMAN KAVIJAROM ZA STOPALA
Youth-Renew Caviar Foot Treatment

Priuštite svojim stopalima raskošnu njegu s kavijarom protiv starenja. Stručna kozmetičarka najprije nanese prirodne enzime, slijedi piling s jojobinim zrncima, a zatim još nanos bogate kreme od kavijara. Vaša stopala bit će nakon tretmana mekana, svježa i mladenačka.

TRETMAN ZA UMORNE I TEŠKE NOGE
Foot Fatigue, Heavy Legs

Toplo aromatično blato olakšava kronične bolove u mišićima, reumatične tegobe i artritis. Istovremeno uklanja posljedice umora i iscrpljenosti. Nanos gela Tension Relief Foot Gel vaše noge osvježava i daje im lagan korak.