NYMPHEA anticelulit

: OBLIKUJE TIJELO. UKLANJA CELULIT. DUBINSKI DETOKSICIRA.

Aktivno protiv izgleda narančine kore

TRETMAN ZA ZAGLAĐIVANJE TIJELA S PILINGOM
Full Body Polish Treatment

Prvi korak za učinkovit program tretmana tijela. Nježno i duboko čišćenje uklonit će odumrle stanice, nečistoće i nakupine sebuma i vašu kožu će detoksicirati. Tretman za zaglađivanje omekšava i zaglađuje suhe, grube predjele i pomlađuje izgled kože. PEVONIA BOTANICA ga preporučuje za sve tipove kože.

PILING S ALGAMA ZA SVILENKASTO GLATKU KOŽU
Silky Skin Body Scrub with Micronized Seaweed

Profesionalni piling vašu kožu nježno, a dubinski čisti od nečistoća, uklanja odumrle stanice i nakupine sebuma. Na vaše tijelo djeluje i detoksikacijski. Zaglađuje suhe, grube dijelove i učinkovito zaglađuje kožu. Namijenjen je svim tipovima kože. Posebno je preporučljiv prije različitih tretmana tijela.

TRETMAN SA ZELENOM KAVOM
Green Coffee Body Wrap

Jedinstveni tretman smanjuje celulit i djelotvorno utječe na tonus kože. Potiče prirodnu sposobnost tijela da rastapa masnoće, povećava djelovanje metabolizma i sprečava zaostajanje vode. Plemenita stopostotna zelena kava bogata klorogenskom kiselinom, polisaharidima, proteinima i eteričnim uljima zaglađuje strukturu kože i tako učinkovito smanjuje nastajanje celulita i uklanja izgled narančine kore.

DETOKSIKACIJSKI TRETMAN S ALGAMA
Detox Thallasso Body Wrap

Tijelo ovijte morskim algama. Profesionalni tretman detoksicira suhu, iscrpljenu kožu i osigurava joj potrebne minerale. Vaše tijelo bit će pokriveno toplim pokrivačem algi koji uklanja stres i toksine. Koža će biti navlažena, ponovo mladenačka i preporođena.

OMATAJUĆI TRETMAN ZA ZAGLAĐIVANJE S ALGAMA
Seaweed Smoothing Body Wrap

Profesionalni tretman s algama detoksicira i potiče cirkulaciju, istovremeno poboljšava tonus na problematičnim dijelovima tijela, u struku, na bedrima, bokovima, trbuhu i stražnjici. Koža je nakon tretmana vidljivo glađa.

ANTICELULITNA MASAŽA ZA ZAGLAĐIVANJE
Skin Smoothing Massage – Cellulite

Kombinacija algi Laminaria Digitata i Fucus Vesiculosus zajedno s ekstraktom guarane učinkovito uklanja toksine, potiče metabolizam kože, zaglađuje ju i smanjuje nakupljanje celulita. Preporučuje se za sve tipove kože.