TROPICALE

: VRAĆA ELASTIČNOST. POMLAĐUJE. POTPUNO OPUŠTA.

Anti-age učinak tropskog voća

TROPSKI BIJEG – TRETMAN OMATANJA PAPAJOM I ANANASOM
Tropical Escape Papaya-Pineapple Crème Fraîche Wrap

Tretman tijela papajom i ananasom sadrži i prirodne masnoće, kalcij, visoku koncentraciju vitamina A, ekstrakt granatne jabuke i druge sastojke protiv starenja. Istovremeno se učinkovito bore protiv znakova starenja i posljedica prekomjernog sunčanja. Kolagenski polipeptidi vašu kožu zaglađuju i učvršćuju. Koža je obilno nahranjena i ima vidljivo manje bora.

TROPSKA OAZA – TRETMAN OMATANJA MANGOM I MARAKUJOM
Tropical Oasis Mango-Passion Fruit Yogurt Wrap

Izvanredan tretman s tropskim voćem kožu učvršćuje, zaglađuje teksturu kože i poboljšava joj tonus. Ekstrakte manga i marakuje izvrsno dopunjuje kombinacija kiselina, kalija, kalcija i vitamina C. Kad kremasta smjesa ovije vaše tijelo, naći ćete se u čudesnoj tropskoj oazi. Koža će biti osvježena, čvrsta i na izgled blistava.

TROPSKA MASAŽA PROTIV STARENJA S MANGOM I MARAKUJOM
De-Aging Body Massage Tropical Oasis – Mango-Passion Fruit Yogurt

U čudesnoj tropski oazi vaša će se osjetila nježno probuditi, tijelo će biti kao preporođeno, a koža svježa, glatka i blistava.

TROPSKA MASAŽA PROTIV STARENJA S ANANASOM I PAPAJOM
De-Aging Body Massage Tropical Escape – Papaya-Pineapple Crème Fraîche

Raskoš za osjetila i vrhunski tretman tijela. Uz papaju i ananas osjetit ćete i blagi miris vanilije, koža je vidljivo nahranjena, posljedice umora će nestati. Tretman je namijenjen i koži s preranim znakovima starenja.